במדינת ישראל הקטנה יש תרבויות רבות ועתיקות אשר מגיעות אלינו מכל מקום בעולם.
בעידן העכשווי, שכל אחד מאיתנו טס לחוץ לארץ וטועם מאכלים שונים ומגוונים ,החשיפה של כולנו היא גדולה מאוד. מלבד זאת ישראל היא ציון אמא אדמה לכל היהודים באשר הם אשר הגיעו מכל העולם עם תרבות משלהם.
תרבות הקולינרית נטועה חזק מאוד פה בארץ ולכן ניתן למצוא שפע של מאכלים מסין הרחוקה ועד יון הקרובה.
בארץ שלנו התברכנו בפרות וירקות משובחים וטעימים המאפשרים לנו להכין ארוחות גורמה עם מרכיבים טריים וכן שמני זית משובחים וטעימים אשר משבחים את טעמו של התבשיל או המאפה.
מתכונים עם שילובים של מתוק ומלוח למשל: מתכון של צלי כתף עם צימוקים ,שזיפים מיובשים ותפוחי עץ יוצרים שילוב של טעמים ומרקמים וריחות שלא ניתן לעמוד בפניהם.
מתכון להכנת אורז בשילוב קליפות תפוזים מסוכרות , שילוב שנשמע לא הגיוני אך רק עד שתטעמו תבינו כמה שזה טעים.
דוגמאות רבות ישנן להשפעה של המטבח האיטלקי, נדמה לי שבארץ שלנו,קנה לעצמו מקום טוב מאוד בצמרת של המאכלים והמאפים - פסטות ופיצות האהובות על הישראלים.
יש הרבה מתכונים לפיצות אך המתכון המיוחד של קטרינג סופיר ,מתכון מקורי לא נראה בשום מקום בארץ. בצק של פיצה שמבחוץ קרנצי' ובפנים רך ונימוח בפה ומעליו רטבים מיוחדים ויחודים לקטרינג סופיר. בסדנאות אנחנו מכירים ולומדים להכין פיצה ברמה גבוהה מאוד ,איכותית ביותר עם שילובים מדהימים .
ב15-20 שנה האחרונות המטבח האסיאתי תפס לו מקום של כבוד וגם הוא בין המובילים. היום כמעט בכל בית יודעים מה זה אגרול, טופו בציפוי דבש ולימון. בסדנא נלמד להכין אגרולים טעימים ובזמינות גדולה להכנה גם לאורחים רבים ובעליות קטנות.
נכיר את כל הפשטידות והמאפי-קיש למינהם ונגלה מהו הסוד שהופך אותם לטעימות במיוחד ובכל אירוע שואלים כולם מי הקטרינג שהכין את הקישים והמאפים המיוחדים.? כמה שזה מוצלח.
הטרנד הכי שווה היום הוא סדנאות לאפייה ובישול אשר נערכות במפגש אינטימי של עד 5 אנשים בו לומדים את סודות המטבח של כל אומות העולם, לומדים מתכונים מיוחדים וחווים חוויה קולינרית מיוחדת. ולבסוף יושבים סביב השולחן ונהנים ממה שבשלתם.
בארוחת ערב שישי או בארוחה חגיגית אחרת שתבשלו ותאפו לאנשים שאתם אוהבים ,אתם תזכו למחמאות בלי סוף.
ניסיון של 26 שנים בבישול ואפיה והמצאת מתכונים רבים מאפשרים לי כיום להוביל את הסדנאות לאפיה ובישול לפי עמים וטעמים מכל העולם.
הסדנאות לאפיה ובישול, הן על בסיס חלבי וצמחוני בלבד.מתכונים מקוריים בלבד.
לכל האוהבים לבשל ולאפות זו ההזדמנות שלכם ליהנות וללמוד .
בהצלחה !
קיטרינג סופיר מתמחה בהכנת ארוחות חלביות וצמחוניות מכל אומות העולם, סופיר מעביר סדנאות לבישול ואפיה בקבוצות קטנות עד 5 אנשים.
href="mailto:supir.ketring99@gmail.comsupir.ketring99@gmail.com">">supir.ketring99@gmail.com